Vores team

Sig hej til din Frisør i Charlottenlund

Julie

Stylist

Jeg blev udlært som frisør i 2006, og har siden 2010 arbejdet hos Kisum. Det er vigtigt for mig at kunden er i fokus, og jeg sætter ære i at opnå god service og give kunden den bedste oplevelse.

Maria

Master Stylist

Jeg blev udlært i København i 2003 og har arbejdet som frisør siden. Har blandt andet arbejdet i Gun-Britt og Cha Cha Cha. Har arbejdet som selvstændig frisør de sidste 9 år i København k. Jeg elsker at gøre mennesker endnu smukkere og er meget perfektionistisk med mit arbejde.

Arni

Master Stylist

Jeg startede som frisør i 1986 på Island. Jeg har altid haft størst fokus på klip og styling, men elsker også det kreative arbejde med farvebehandling. Inden jeg startede hos Kisum i 2012, har jeg i min lange karriere deltaget i kurser verden over.

Helle Kisum

Master Stylist

Jeg begyndte min hår karriere for 25 år siden. Jeg har gennem årene arbejdet med TV og film, og deltaget i utallige kurser verden over. Jeg er i dag ejer af Frisør Kisum i Charlottenlund og I Holte.

Annelise

Master Stylist

Jeg blev udlært i 1997, og har siden 2002 arbejdet hos Kisum. Jeg har igennem min lange karriere bl.a. arbejdet hos Trevor Sorbie i London.
Jeg har undervist i klip, hårfarvning og opsætninger, samt deltaget i utallige kurser.

Nicole

Stylist

I’m an Italian Hairdresser, I started in 2006. In Italy I attended Wella and Alfaparf Accademy as colourist and stylist. I love to take care of the customers and most of all I’m a good colour consulting. I’m looking foward to welcome you.

Sine

Elev

3. års elev, færdig…

Mia

Stylist

Sig hej til din Frisør i Holte Midtpunkt

Ragga

Master Stylist

Jeg har siden 2008 arbejdet hos Kisum. Jeg er utrolig perfektionistisk i mit arbejde og går meget op i at mine kunder får den bedste oplevelse.

Emilie

Stylist

Jeg er udlært i Cha Cha Cha i 2012. Det vigtigste for mig, er at få en god snak med kunden om ønske, så jeg kan yde den bedste service med mine kreative evner, og kunden får den bedste oplevelse.

Stine

Elev

3. års elev, færdig 2017

Kira

Elev

2. års elev. Færdig i 2018

Henriette

Stylist

Jeg har været ansat hos Kisum siden 2012. Jeg er kreativ, ung og meget detaljeorienteret. Jeg elsker mit arbejde og ser frem til mange flere år, hvor jeg vil stræbe efter at udvikle teknikker og erfaring.