Vores team

Sig hej til din Frisør i Charlottenlund

image1

Antigona

Stylist

Hej! Mitt namn är Antonia , jeg er 34 år gammal. Jeg har arbetat i Helsingborg och Stockholm som frisör i 8 år. Jeg har precis flyttat till Köpenhamn hvor jeg har startat nytt jobb hos Frisør Kisum

IMG_1220

Helle Kisum

Master Stylist

Jeg begyndte min hår karriere for 25 år siden. Jeg har gennem årene arbejdet med TV og film, og deltaget i utallige kurser verden over. Jeg er i dag ejer af Frisør Kisum i Charlottenlund og I Holte.

Maria

Master Stylist

Jeg blev udlært i København i 2003 og har arbejdet som frisør siden. Har blandt andet arbejdet i Gun-Britt og Cha Cha Cha. Har arbejdet som selvstændig frisør de sidste 9 år i København k. Jeg elsker at gøre mennesker endnu smukkere og er meget perfektionistisk med mit arbejde.

IMG_1219

Kristina

Stylist

Jeg er udlært som frisør i 2010. Jeg arbejder både på Jægersborg allé og i Holte. Jeg er også uddannet og udlært som hår- og make up artist hos Nicci Welch.

RenderedImage

Annelise

Master Stylist

Jeg blev udlært i 1997, og har siden 2002 arbejdet hos Kisum. Jeg har igennem min lange karriere bl.a. arbejdet hos Trevor Sorbie i London.
Jeg har undervist i klip, hårfarvning og opsætninger, samt deltaget i utallige kurser.

IMG_2823

Kimmia

Stylist

Jeg er 24 år, og er udlært i foråret 2016 i Kyhl Helsingør. Jeg kan lide at være kreativ og udtrykke mig gennem mit arbejde.
Jeg er glad for frisørfaget og den kundekontakt der hører til.

IMG_2824

Alberte

Elev

Niklas

Elev

Sig hej til din Frisør i Holte Midtpunkt

Ragga

Master Stylist

Jeg blev udlært i Island i år 2000 og har arbejdet som frisør i både Island og Danmark og de sidste 6 år i København. Jeg lægger stor vægt på at lytte til kundens ønsker og yde den bedste service så kunden føler sig tilpas. Jeg har deltaget i kurser i ind og udland for at holde mig opdateret i nye klippe og farvetekniker. Glæder mig til at byde dig velkommen.

Emilie

Stylist

Jeg har siden 2008 arbejdet hos Kisum på Jægersborg allé, hvorfra jeg også er udlært i 2011. Siden 2016 har jeg været i Holte. Jeg har igennem tiden deltaget i massere af kurser, og er bl.a. ambassadør for Kérastase. Jeg er utrolig perfektionistisk i mit arbejde, og nyder at kunne rådgive og vejede mine kunder, og sørge for at de får den bedste oplevelse. 

IMG_1219

Kristina

Stylist

Jeg er udlært som frisør i 2010. Jeg arbejder både på Jægersborg allé og i Holte. Jeg er også uddannet og udlært som hår- og make up artist hos Nicci Welch.

Rikke

Stylist

Henriette

Stylist

Jeg har været ansat hos Kisum siden 2012. Jeg er kreativ, ung og meget detaljeorienteret. Jeg elsker mit arbejde og ser frem til mange flere år, hvor jeg vil stræbe efter at udvikle teknikker og erfaring. Jeg er også uddannet og udlært som make up artist hos Nicci Welch.